Κ Ρ Α Τ Η Σ Ε Ι Σ
Εγκαταστάσεις

Εστιατόριο & Μπαρ
Ξεκινήστε την ημέρα σας με το υπέροχο πρωινό στο εστιατόριο Ορίζοντες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας γευτείτε γευστικά snacks και αρωματικούς καφέδες στο Cherry All Day. Στο εστιατόριο Cherry σερβίρονται πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο καθώς και κρασιά από την αυστηρός επιλεγμένη λίστα.
Η πολυτελής πισίνα σας ενθαρρύνει να κολυμπήσετε και να απολαύσετε δροσερά cocktails.

Ευεξία & Αναζωογόνηση
Με φόντο την μαγευτική λίμνη της Καστοριάς δημιουργήθηκε ένα κέντρο αναζωογόνησης & ευεξίας, σε ένα χώρο διαμορφωμένο σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον.

Συνέδρια & Εκδηλώσεις
Στο Limneon Resort & Spa στεγάζεται το πιο πολυτελές και σύγχρονο συνεδριακό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας. Οι ευέλικτοι χώροι και η άρτια τεχνολογική υποδομή, προσφέρουν τη δυνατότητα διοργάνωσης συνεδρίων, δεξιώσεων, συμποσίων και επαγγελματικών συναντήσεων υψηλών προδιαγραφών.

Πισίνες
Τους καλοκαιρινούς μήνες κολυμπήστε στην εξωτερική πισίνα 120m2 και για τους μικρούς μας φίλους αντίστοιχα υπάρχει η παιδική πισίνα. Εναλλακτικά υπάρχει και η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του Noufaro Spa όπου και λειτουργεί όλο το χρόνο.

Γυμναστήριο - Gym
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου περιλαμβάνουν τα πιο εξελιγμένα όργανα της TECHNOGYM. Αυτά τα μηχανήματα παρέχουν την δυνατότητα μέτρησης των καρδιακών παλμών και του σφυγμού και προσφέρουν ποικιλία επιλογών σε προγράμματα.

Δωμάτιο Τηλεόρασης - T.V room
Χαλαρώστε και απολαύστε γευστικά snacks, βλέποντας τις αγαπημένες ταινίες, αθλητικούς αγώνες και σε επίπεδη τηλεόραση LCD 47 ιντσών…. Πάντα με θέα τη λίμνη.

Internet Corner
Στο πολυτελές Lobby του Limneon Golden υπάρχει υπολογιστής με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει επίσης δυνατότητα και ασύρματης σύνδεσης στο internet ( wifi zone).